Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Veilige en gezonde werkomgevingen creëren

Hoe kun jij als werkgever een gezonde (werk)omgeving creëren en welke rol is hierin weggelegd voor de gebouwbeheerder? In hoeverre sluit de wet- & regelgeving met betrekking tot gebouwgebonden installaties hierbij aan? Deze vragen staan centraal tijdens het gratis Seminar Building Management op 14 mei aanstaande. Dit seminar wordt georganiseerd door Flexim en Heijmans in samenwerking met de KOBV. Ton Fleuren is één van de sprekers. Hij is verantwoordelijk voor afdeling Business Development bij Heijmans Bouw en Techniek. Tijdens dit seminar neemt hij jou mee in de digitale reis van Heijmans, die in 2015 begon. In zijn verhaal zullen drie thema’s centraal staan: een gezonde werkomgeving, een ‘pratend’ gebouw en samenwerken. Hieronder geeft Ton jou alvast een voorproefje.

Een gezonde werkomgeving

“Tegenwoordig worden er steeds meer eisen gesteld aan de werkomgeving. Daar kun je voor een deel in het ontwerp rekening mee houden, het andere deel ligt in de gebruiksfase van een gebouw. Alle diensten in het gebouw dienen erop te zijn gericht dat de organisatie optimaal kan draaien en de mensen in de organisatie zich kunnen ontwikkelen. Is dit het geval, dan spreken wij van een gezonde werkomgeving.”

Een ‘pratend’ gebouw

“Met nieuwe technologie kunnen wij een gebouw laten praten. Een gebouw heeft veel te vertellen. Wanneer wij luisteren, rollen daar tips uit hoe het pand beter gebruikt kan worden, waardoor je ook een veel betere werkomgeving kunt creëren. Dit gebied van ‘luisteren naar een pratend gebouw’ is nieuw terrein. Ik deel tijdens het seminar graag met jou welke stappen wij gezet hebben om de geheimen van gebouwen te ontdekken. Het komt erop neer dat wij continu data vanuit dat gebouw genereren en bewerken. Deze data helpt de gebruikers om het gebouw beter te gebruiken en beter te maken.”

Samenwerken

“Mijn verhaal is een oproep om samen met anderen het digitaliseringsavontuur van jouw gebouw aan te gaan. Ik zie vaak dat bedrijven proberen alleen die digitale reis te maken. Wij geloven in samenwerken met andere partijen ­— met klanten en andere dienst- en productleveranciers. Zo hebben wij verschillende klanten waar wij onderzoeken aan het doen zijn op het gebied van datagebruik en een gezonde werkomgeving. Dit geeft ons interessante informatie en voor onze klanten gaat er vaak een nieuw luik open.”

Is het hebben van een gezonde (werk)omgeving belangrijk voor jouw organisatie? Ben jij benieuwd hoe data hieraan kan bijdragen? Kom dan 14 mei naar het Nationaal Militair Museum in Soest. De andere sprekers zijn Bas von Pickartz van Flexim en Arie van Voorburg van KOBV. Ben jij benieuwd waarover zij zullen spreken? Bezoek onze website. Hier vind je het programma en jij kunt je direct aanmelden.