Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Flexim heeft het VCA** certificaat in the pocket

 

Jij mag van ons als facilitair dienstverlener verwachten dat wij veilig, gezond en milieubewust voor jou aan de slag gaan. Daarom hebben wij onlangs het VCA** certificaat (de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) ontvangen. Het VCA** programma is bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken belangrijk vinden en hierin structureel willen investeren. Onze medewerkers hebben de VCA** training goed voltooid en de directie was nauw betrokken bij het gehele traject.

Voorafgaand aan de certificering hebben we onze VCA** doelstellingen helder geformuleerd. Eén van de doelstellingen is het aantal ongevallen en incidenten op de werkvloer op nul te houden. Hoe gaan wij die bewerkstelligen?

  1. Door goede toolboxmeetings (kort periodiek werkoverleg waardoor de veiligheid op de werkplek wordt bevorderd)
  2. Door de draagkracht onder medewerkers ten aanzien van veilig werken te behouden en medewerkers te blijven informeren over het nut en de noodzaak van veilig en gezond werken door concrete voorbeelden aan te dragen.

Een interessante vraag is: wat betekent onze kennis van veilig, gezond en milieubewust werken concreet voor onze klanten?

Allereerst, wij voorkomen incidenten en ongevallen op de werkvloer doordat onze medewerkers vooraf de risico’s in kaart brengen en veiligheidsbewust aan de slag gaan. Het VCA** certificeringsbureau heeft ons geëvalueerd en geconcludeerd dat wij dit volgens de erkende systematiek doen en ons aan de juiste richtlijnen houden.

Ten tweede sturen wij leveranciers aan namens onze klanten. Denk hierbij aan aannemers, installateurs, klusjesmannen en inspecteurs. Zij doen diverse technische werkzaamheden en hand-en- spandiensten op de kantoorlocaties. Denk hierbij aan servicewerkzaamheden en het oplossen van storingen zoals: het vervangen van lampen, de controle van de airconditioning, kunst ophangen, kasten monteren en diverse elektrotechnische werkzaamheden. Doordat wij op de hoogte zijn van de geldende veiligheidseisen en onze kennis up-to-date houden, kunnen wij leveranciers ook hierop controleren en aansturen.

Kortom, onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij veilig werken conform de Arbowet- en regelgeving. Zij hoeven zich geen zorgen te maken dat er ongelukken op de werkvloer gebeuren. Daarnaast beseffen wij als geen ander dat een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving goede PR is en ongelukken de bedrijfsreputatie aantasten. Wij staan voor hoogwaardige facilitaire dienstverlening en een veilige, gezonde en milieubewuste werkomgeving. Vind jij dit ook belangrijk en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze facilitaire experts.