Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Facility management op hoog niveau op de werkvloer

Hoe is de personeelssamenstelling op de werkvloer? Uit welke generaties komen jouw werknemers? Verscheidene classificaties tonen dat generatie X is geboren in de periode 1956 - 1982. Generatie Y tussen 1982 - 2001 en generatie Z in 1995 - 2010. De groep Millennials (generatie Y) wordt steeds groter op de werkvloer, de eerste post-Millennials (generatie Z) doen hun intrede en generatie X blijft langer doorwerken door de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd. Hoe creëer je een frisse werkplaats voor al je werknemers, zodat de ene generatie zich niet geremd voelt door de ander?

Voor Millennials en post-Millennials is zelfontplooiing het levensmotto: werk is belangrijk, maar levensgeluk nog belangrijker. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en zijn daardoor vatbaarder voor stress burn-out op relatief jonge leeftijd. Hun ideaalbeeld is een prachtige carrière vol passie en succes. Hun voorkeur gaat uit naar een werkgever die past bij hun persoonlijke waarden en interesses en een organisatiecultuur gebaseerd op gelijkheid in plaats van hiërarchie. In tegenstelling tot de voorgaande generatie groeien ze op in een tijdperk van food courts in plaats van kantines, mailen en whatsappen in plaats van brieven schrijven en sms-en, muziek streamen in plaats van CD’s afspelen en in de Cloud werken in plaats van op de C-schijf. Het tijdperk waarin jouw werknemers zijn opgegroeid, bepaalt niet alleen hun wereldbeeld en manier van werken, maar heeft ook invloed op de verwachtingen ten opzichte van de werkgever en werkplek.

Met goede facilitaire diensten kun je vakkundig hierop inspelen. Tegenwoordig zijn zaken waaronder een: stoelmassage, autogarage service, boodschappenservice, personal assistent en reisbureau service geen overbodige luxe meer. Daarom werken wij aan een high-end facilitaire dienstverlening, een 5-sterren concept, waarmee jij als werkgever een grote sprong voorwaarts kan maken op het gebied van facility management op de werkvloer.

Wij zijn ambitieus. Wij willen een trendsetter zijn. Met ons 5-sterren facility concept helpen wij organisaties om alle medewerkers in de watten te leggen zodat zij zich thuis voelen op hun werkplek, zich gepassioneerd inzetten voor de organisatie en het gevoel hebben dat ze zichzelf op een prettige manier kunnen ontplooien. Ben jij benieuwd naar ons 5-sterren facility concept? Blijf ons volgen. Wij houden je op de hoogte.