Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Facilities en Tertiaire Arbeidsvoorwaarden

Gebruik jij tertiaire arbeidsvoorwaarden om medewerkers te stimuleren en te laten excelleren in hun vak?

Facilitaire diensten richten zich niet alleen op de voor de hand liggende facilitaire zaken zoals: compliancy, gebouwonderhoud, receptie, catering, schoonmaak en beveiliging. Oftewel, hard services en soft services. Ook speciale facilities verdienen de aandacht. Hiermee kan je als werkgever laten zien dat jij het beste met jouw personeel voor hebt, hun welzijn serieus neemt en toptalent aantrekt.

Bij het vaststellen van de tertiaire arbeidsvoorwaarden heb je als werkgever een aanzienlijke vrijheid. Hoe vul je deze vrijheid in? Doe je dit in overleg met je medewerkers en ben je op de hoogte van hun behoeften? Je hoeft geen Google, Facebook of techgigant te zijn met een enorm budget om je medewerkers in de watten te leggen. Met kleine investeringen kun je al een team van tevreden, gemotiveerde en loyale professionals hebben en jouw marktwaarde als aantrekkelijke werkgever vergroten.

Denk aan medewerkers die na een lange reistijd ‘s ochtends op kantoor aankomen en een gezond ontbijt nuttigen in plaats van die snelle hap in de auto, bus of trein. Een stomerijservice waarmee medewerkers één zorg minder ervaren omdat ze iets uit handen wordt genomen. Medewerkers die hun boodschappen aan het einde van een werkdag oppikken uit de koelkast op kantoor in plaats van nog een ronde langs de supermarkt. En met deze service een half uur kostbare tijd besparen. Een coach die medewerkers ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Kortom, er zijn diverse manieren om als werkgever je personeel te ontzorgen op een manier dat ze zich met nog meer positieve energie inzetten voor de organisatie.

Vind je het interessant om te kijken hoe jij met de invulling van jouw tertiaire arbeidsvoorwaarden op dit moment bijdraagt aan de arbeidsvreugde en productiviteit van jouw personeel? Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw behoeften en ervaringen en denken met je mee op een manier waar jij frisse energie van krijgt. Je bent van harte welkom op ons kantoor. Of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.