Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Drie spraakmakende calamiteiten die Flexim in 2018 voor haar klanten heeft opgelost

Zowel binnen als buiten kantoortijd ontvangt Flexim bijzondere meldingen die niet binnen de scope van onze dienstverlening vallen. Toch gaan wij ermee aan de slag. Ben jij benieuwd wat voor meldingen dit zoal zijn? Hieronder een overzicht van de drie meest spraakmakende.

Parasol in de vijver

Rukwinden zorgen soms voor ongewenste situaties. Dit was het geval toen een terras parasol van onze klant in de vijver belandde. De vraag was wie bereid is de parasol te verwijderen en een nat pak te krijgen. Hoewel Flexim bij deze klant alleen verantwoordelijk is voor het gebouwbeheer en werkzaamheden op het terrein hier niet onder vallen, kreeg onze medewerker ter plekke toch het verzoek om het op te lossen. Gelukkig was hij zo dapper om de lange broek uit te doen, de mouwen op te stropen en in de vijver te springen om de parasol te verwijderen.

Dode duif op de parkeerplaats

Stel je voor dat er op de parkeerplaats, vlak voor de ingang van jouw kantoorpand, een dode duif ligt. Iedereen stoort zich eraan maar geen enkele collega wil de duif weghalen. Vervolgens meld jij de situatie bij onze servicedesk medewerker. Zij gaat hier direct mee aan de slag. Ze belt de ongediertebestrijding, maar die heeft geen tijd. Na een ochtend rondbellen is uiteindelijk een installateur van Flexim de verlosser. Hij is in de buurt aan het werk, rijdt even langs en ruimt de duif netjes op.

Het bier is op

In de avonduren kwam via onze centrale een melding binnen van een klant dat het bier op was. Dit was nogal een probleem want er was een evenement gaande. Onze servicedesk medewerker wist in eerste instantie niet zo goed wat ze met deze melding aan moest, omdat Flexim een contract met de opdrachtgever heeft voor hardservices en niet voor softservices zoals catering. Uit het gesprek bleek dat de beller niet wist bij wie hij terecht kon met zijn hulpvraag en het telefoonnummer van Flexim voorhanden was. De servicemedewerker besloot het opmerkelijk verzoek om per direct bier te leveren, toch door te zetten naar de Flexim medewerker on call. Deze besloot de klant uit de brand te helpen door persoonlijk een krat bier langs te brengen.

Als facilitaire dienstverlener in hart en nieren is niks ons te gek. Bij Flexim hebben wij flexibiliteit en pro-actief handelen namelijk hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn zo getraind dat het de prioriteit is om calamiteiten bij onze klanten direct te verhelpen. Flexim geeft energie aan bedrijven! Is dit het type facilitaire dienstverlening dat jou aanspreekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze facilitaire professionals staan voor jou klaar.