Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Gebouwbeheer op afstand? Juist nu!

Bij veel bedrijven werken medewerkers nu vanuit huis, maar het beheer van de panden blijft uiteraard doorgaan. In plaats van te denken wat er nu wellicht allemaal niet meer kan, kijk goed wat er allemaal wél kan in deze tijd.

In deze blog lichten we twee mogelijkheden uit die juist nu opgepakt kunnen worden.

  1. Technisch gebouwonderhoud
  2. Grootschalige projecten

Technisch gebouwonderhoud

Gebruik jouw kennis van de diverse locaties om storingen te melden bij je leveranciers. Is het pand gesloten voor medewerkers en bezoekers? Dan zijn er uiteraard ook andere werkzaamheden die opgepakt kunnen worden, namelijk het wettelijk verplicht (zie ook onze checklist compliance) en preventief onderhoud. Doordat vaste partners goed de weg weten in jouw panden kunnen zij, waar mogelijk, zelfstandig dit onderhoud blijven uitvoeren. Zoek hierin de combinatie met de soft services kant om ervoor te zorgen dat jullie hierin gezamenlijk optrekken en een veilige werkomgeving kunnen realiseren. Bijkomend voordeel hiervan is dat de pandgebruikers geen overlast ervaren gedurende de werkzaamheden.

Grootschalige projecten

Staat er een verbouwing gepland? Of moet er een installatie vervangen worden? Maak dan nu gebruik van het feit dat er geen medewerkers in het pand werken. Als het pand leeg staat is er geen overlast voor de medewerkers. Bij bijvoorbeeld een project zoals het reinigen van luchtkanalen waar de monteurs het plafond over de gehele verdieping moeten open maken, kunnen ze gerust hun gang gaan. Normaliter zou hier hele goede afstemming over plaats moeten vinden zodat medewerkers geen hinder ondervinden. Deze afstemming zorgt ervoor dat een dergelijk project langer duurt, er moeten immers meer uren gemaakt worden en zullen de kosten normaliter hoger zijn. Voordelen zijn dus geen of minimale overlast en kostenbesparing!

Kortom; probeer projecten naar voren te halen nu er heel weinig medewerkers op kantoor aanwezig zijn. Wil je sparren over welke werkzaamheden jullie nu kunnen uitvoeren? Neem dan contact op met onze accountmanager Anne van Dijke via anne.vandijke@fleximgroup.com.