Skip to content

Terugblik op geslaagde start IFM-dienstverlening bij Koningsweg 101

Met veel aandacht en energie is Flexim op 1 januari 2024 officieel gestart bij Koningsweg 101 in Den Bosch. Zoals bij veel locaties in Nederland, vindt er bij Koningsweg 101 een herontwikkeling plaats van een single tenant gebouw naar een multi-tenant gebouw. Samen met Brand Loyalty als hoofdhuurder en NL real estate als makelaar ontwikkelt Flexim het nieuwe maatwerk serviceconcept voor dit prachtige gebouw.

Na een geslaagde transitieperiode levert Flexim haar hoogwaardige ‘hotelmatige’ IFM-servicemodel, waarbinnen de huurders en hun organisaties optimaal worden gefaciliteerd en medewerkers zich thuis voelen. Flexim is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en het management van de volledige facilitaire dienstverlening, waaronder facility management, servicedesk, receptie, catering, schoonmaak en technisch beheer & onderhoud. Bij aanvang heeft Flexim een onafhankelijke NEN 2767 meting uitgevoerd en een meerjarenonderhoudsplanning uitgewerkt, die de basis vormen voor het technisch beheer. Flexim is hiermee in staat proactief te sturen op de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kwaliteitseisen en de gestelde budgetten.

Alle medewerkers binnen de verschillende disciplines werken samen als een ‘one-facility-team’. Hiermee borgen we continuïteit, kwaliteit en de efficiency van de dienstverlening!

Flexim laat hiermee zien dat haar aanpak niet alleen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving, maar dat deze ook bijdraagt aan een efficiënte dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgever kijken wij terug op een succesvolle implementatie!

Wil je meer weten over deze TOP locatie in ‘s-Hertogenbosch? Of ben je op zoek naar een nieuw kantoor waar wij jou optimaal ontzorgen? Bezoek de website www.koningsweg101.nl.

 

image001

Flexim is de samenwerkingskanjer in het Provider Performance onderzoek

Complimenten gericht op onze bedrijfscultuur, de informele maar sterk betrokken en vooral dienstverlenende houding van onze medewerkers, de energieke drive tijdens én na kantoortijd. Het zijn deze elementen die ons ertoe gezet hebben om mee te doen aan het Provider Performance Onderzoek. En met resultaat! Als nieuwkomer binnenkomen op de 2e plaats én als 1e eindigen op het gebied van Samenwerking is natuurlijk een geweldig compliment voor al onze medewerkers. Wij zijn dan ook super trots op onze medewerkers!

Samenwerkingskanjers

Maar wat is nu de reden dat we zo hoog scoren op competenties zoals samenwerken, betrokkenheid, flexibiliteit, organisatiebewustzijn, vakmanschap en integriteit? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, het zit in ons DNA. Het begint al met onze kernwaarden: Betrokken, Flexibel, Deskundig en Transparant. Hier sturen we op, zowel intern als extern. Het is voor ons een natuurlijk proces. We zoeken medewerkers met hetzelfde DNA, die van nature intrinsiek gemotiveerd zijn om andere te dienen. En vervolgens blijven we deze compententies ontwikkelen middels onze HR-cyclus, het Young Professional Program (YPP) en het intern delen van kennis en ervaring.

 

Wat kan beter? Uit het onderzoek blijkt dat we we nog winst kunnen behalen op het gebied van proactiviteit. En daar gaan we het komende jaar hard aan werken. Zelf zijn we ook van mening dat we onze successen te weinig delen. Logisch, want het is voor ons vanzelfsprekend om elke dag weer de klant, hun medemens of wie dan ook te helpen zonder daarvoor wat terug te verwachten. Wij acteren vanuit de inhoud en vanuit de inhoud winnen en behouden wij onze klanten. Waar andere partijen vaak praten over kansen in het facilitaire werkveld ligt onze focus op de toegevoegde waarde voor de ‘business’ van onze klanten. “Energizing Business” is geen loze kreet voor ons.

 

Het verschil maken door onze klanten dusdanig te ondersteunen, zodat zij verder kunnen groeien. Dat is ons doel. Middels ‘transparantie’ doen onze medewerkers dat samen met onze klanten, want groei realiseer je samen!