Flexim is de samenwerkingskanjer in het Provider Performance onderzoek

Complimenten gericht op onze bedrijfscultuur, de informele maar sterk betrokken en vooral dienstverlenende houding van onze medewerkers, de energieke drive tijdens én na kantoortijd. Het zijn deze elementen die ons ertoe gezet hebben om mee te doen aan het Provider Performance Onderzoek. En met resultaat! Als nieuwkomer binnenkomen op de 2e plaats én als 1e eindigen op het gebied van Samenwerking is natuurlijk een geweldig compliment voor al onze medewerkers. Wij zijn dan ook super trots op onze medewerkers!

Samenwerkingskanjers

Maar wat is nu de reden dat we zo hoog scoren op competenties zoals samenwerken, betrokkenheid, flexibiliteit, organisatiebewustzijn, vakmanschap en integriteit? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, het zit in ons DNA. Het begint al met onze kernwaarden: Betrokken, Flexibel, Deskundig en Transparant. Hier sturen we op, zowel intern als extern. Het is voor ons een natuurlijk proces. We zoeken medewerkers met hetzelfde DNA, die van nature intrinsiek gemotiveerd zijn om andere te dienen. En vervolgens blijven we deze compententies ontwikkelen middels onze HR-cyclus, het Young Professional Program (YPP) en het intern delen van kennis en ervaring.

 

Wat kan beter? Uit het onderzoek blijkt dat we we nog winst kunnen behalen op het gebied van proactiviteit. En daar gaan we het komende jaar hard aan werken. Zelf zijn we ook van mening dat we onze successen te weinig delen. Logisch, want het is voor ons vanzelfsprekend om elke dag weer de klant, hun medemens of wie dan ook te helpen zonder daarvoor wat terug te verwachten. Wij acteren vanuit de inhoud en vanuit de inhoud winnen en behouden wij onze klanten. Waar andere partijen vaak praten over kansen in het facilitaire werkveld ligt onze focus op de toegevoegde waarde voor de ‘business’ van onze klanten. “Energizing Business” is geen loze kreet voor ons.

 

Het verschil maken door onze klanten dusdanig te ondersteunen, zodat zij verder kunnen groeien. Dat is ons doel. Middels ‘transparantie’ doen onze medewerkers dat samen met onze klanten, want groei realiseer je samen!