Bedankt voor de inspiratie, de korte nachten en het vertrouwen!

De vraagstukken, ontwikkelingen en het continue meerwaarde bieden bij potentiële opdrachtgevers hebben ons soms kopzorgen en (te) korte nachten bezorgd. Eerlijk is eerlijk. Aan de andere kant, ze hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn. We hebben geluisterd, geleerd en ons aangepast waarbij onze kernwaarden ons hebben geholpen. Onze track record’s, metrics, processen, systemen en topteams zijn super ‘aware’ om continue waarde toe te blijven voegen. Dat is niet zo maar iets!

Daarom nu een blog, uit ons hart, om jullie te bedanken! Te danken voor de inspiratie, die ons gebracht heeft naar waar we nu staan.

Rogier Verbeek, Paul van der Heijden en Bas von Pickartz

Wij weten dat het naar de markt brengen van een uitvraag voor een IFM, MA of regiemodel, de nodige voorbereiding kost en allerlei onzekerheden met zich mee brengt voor uw eigen organisatie. Begrijpen marktpartijen ons wel? Hoe krijgen we de juiste cultural fit? Gaan we krijgen wat we écht willen en nodig hebben? Bereiken we onze gestelde doelen op deze manier? En kunnen we dat niet beter gewoon zelf doen? Het is nogal een stap, waarbij je soms ‘alle eieren in één mandje legt’ met een hoge of lage knip*.

*De knip zou beter tot z’n recht komen als we het ‘aansluiting’ zouden gaan noemen. Want hoe kun je complementair zijn als je het over een knip hebt?

En dan starten wij, en onze con-collega’s een marktconsultatie en later een tendertraject. Met gelukkig steeds vaker 8-12 weken tijd om te luisteren, lezen, vragen, te begrijpen, te verbinden en om een offerte te maken. Niet zo maar een offerte, maar dé beste offerte, die het beste bij u past en bij ons. De dialoogfase helpt daar enorm bij: dan leren we elkaar al een stuk beter kennen dan vanaf papier.

Standaard versus maatwerk? U wilt toch maatwerk?

En nee, zo’n offerte ligt bij ons niet standaard op de plank. Dat begrijpt u goed. Of zou het er wel moeten liggen? En begrijpen wij het niet? Zijn we met een standaard offerte wel onderscheidend genoeg en kruipen we voldoende in de huid van onze opdrachtgevers? We weten het om eerlijk te zijn nog steeds niet precies. Want we maken geen producten zoals blikjes cola…we leveren mensenwerk, mensen die bij u op locatie het verschil moeten maken. Zorgen voor een hartelijk welkom, bezoekers ontvangen, de weg wijzen, voor een spik en span pand zorgen waarin storingen voorkomen en of snel opgelost worden. Geen organisatie of gebouw is hetzelfde, laat staan de onderdelen waaruit organisaties zijn opgebouwd. Dus uw offerte ook niet…

Een accountant luncht staand en een advocaat doet dat zittend, of was het andersom? Het zijn wel twee doelgroepen binnen één overzichtelijk organisatie die een geheel andere benadering wensen. Het gaat erom HOE we de diensten verlenen. En daarom belangrijk om jullie écht te leren kennen, jullie tradities, gewoontes, sterkten en zwakten.

U ontvangt de offertes, maakt een vergelijking, vraagt om een BAFO en soms om een BAFO2. Na lang wikken en wegen, de juiste criteria en wegingsfactoren nog eens op een rij. Intern commitment ophalen en dan….. dan winnen we! Of we verliezen? Nee, want we winnen of we leren. En het liefst allebei. Hoe dan ook; we leren en dat blijven we graag doen!

Nieuwe thema’s drijven ons

Customer excellence, Operational excellence, Duurzaamheid, Innovatie, Flexibiliteit, Agile werken en natuurlijk het hybride werken: zonder uw gerichte marktvraag was onze mooie branche niet zo snel ontwikkeld. Nu wij en andere partijen ons hebben verdiept, processen hebben doorontwikkeld, flexibel zijn geweest en ons hebben aangepast zijn we inmiddels ervaren in deze thema’s, of we doen er ervaring in op. Hoe dan ook wij zijn klaar voor de volgende stap!

Dus kom maar op: we want more

Dus vragen wij u; daag ons maar uit, kom maar op met nieuwe ideeën, vragen en uitdagingen, we staan graag samen aan de tekentafel om future proof te blijven en waarde toe te voegen!

Namens de leukste en meest flexibele FM partij die er is (en waarschijnlijk ook namens onze con-collega’s),

Alvast hartelijk dank voor de nieuwe uitdagingen die we met u mogen aangaan!

Rogier Verbeek en Paul van der Heijden en Bas von Pickartz